Trygg Helse Legesenter DA

Trygve Liesplass 1 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Trygg Helse Legesenter DA

Vennlig og dyktig

Lege: Shakera Shansab Zalmai Skrevet

Jeg har hatt denne legen i flere år nå, og er veldig fornøyd. Hun følger opp avtaler, ringer med svar på prøver, og er veldig tett på oss som pasienter.
Føler hun oppriktig ønsker det beste for oss.
Vanlig time får man innen 14 dager, og hastetime gjerne samme dag eller dagen etter.

Kunnskapsrik og utrolig flink.

Lege: Huy Do-Vu Skrevet

Dr. Huy Do-Vu, den beste fastlegen en kan ha. Han er alltid blid og hyggelig. Han lytter til deg og følger deg opp på beste mulig måte. Kunnskapsrik og utrolig flink. Er så glad for at han er min fastlege. Tusen takk!

Trygg, kunnskapsrik, omfattende god behandling

Lege: Huy Do-Vu Skrevet

Huy er den beste fastlegen jeg har hatt. Han svarer alltid på alt jeg spør om og ser på alt jeg plages med. Han svarer alltid raskt om jeg sender en melding over nett og er generelt en fantastisk lege som gjør at man føler seg ivaretatt og trygg. Er en lettelse å ha en så god lege. Anbefales på det sterkeste.

Den beste legen i verden

Lege: Huy Do-Vu Skrevet

Jeg får alltid hjelp fra Huy, han kan til og med gi råd i vanskelige situasjoner, vet hvordan han kan hjelpe pasienten, han har mye kunnskap og god intuisjon, nå i koronakrisen tider skriver han til pasienter som har tatt en test og er interessert i hvordan de har det. Jeg er veldig fornøyd

Dårlig fastlege

Lege: Shakera Shansab Zalmai Skrevet

Jeg kan snakke og skrive bedre norsk etter å ha bodd i Norge for 5 år enn denne fastlegen. Så synd at vi fikk denne fastlegen i stedet for flinke Maria Gorlova.