Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trygg Helse Legesenter DA
Meget dyktig lege som virkelig setter pasienten i sentrum !
Lege: Huy Do-Vu SkrevetSetter seg inn i pasientens helsetilstand. Sitter ikke bare å stirrer inn i skjermen som dessverre mange leger gjør. Er løsningsorientert og viser empati ovenfor pasienten. Jeg kan anbefale Huy på det varmeste.
Veldig dyktig!
Lege: Huy Do-Vu SkrevetUtrolig dyktig lege. Lytter til pasienten og handler raskt og effektivt. Pasientrettet i sin praksis, hvilket er sjeldent å se.
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Huy Do-Vu SkrevetVeldig dyktig lege! Tillitsvekkende, selv for mitt barn, som ikke er spesielt glad i leger etter mange legebesøk. Tar seg god tid, forklarer grundig og følger opp i ettertid. Sjelden vare blant legestanden i dag!
Hyggelig og ivaretakende
Lege: Shakera Shansab Zalmai SkrevetHar dr. Zalmai som fastlege, men er sjelden hos henne. De gangene jeg har vært hos henne, har hun vært lyttende og interessert i det jeg har hatt å formidle. Empatisk og flink er hun. Kjenner henne ikke igjen i den beskrivelsen her.
Dyktig og medmenneskelig
Lege: Shakera Shansab Zalmai Skrevethar hatt henne som min fastlege i 8 år nå. Hun kan faget, og er sjelden forsinket.