Enerhaugen Legene AS

Smedgata 49 0651 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Enerhaugen Legene AS

Sikkert grei hvis du selv er lege

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Du må selv vite hva slags sykdommer det kan være og evt hva slags tester som må gjøres for å kunne diagnostisere dem. Hun kan bestille dem for deg, men når dere så får svar og hun da som regel ikke kan konkludere så må du selv finne ut hva neste steg skal være.

Drikk vann er en slager.

Ikke veldig mottakelige i resepsjonen heller, som forøvrig ikke er hennes skyld, men det er eneste kontaktpunkt gjennom dem.

Dyktig

Lege: Anne Svarstad Skrevet

svært fornøyd med min fastlege som har en god evne til å lytte,gi råd og vise forståelse. alltid blid, hyggelig og hjelpsom. Beste fastlegen jeg noensinne har hatt.
helsesekretærene er alltid blide og hyggelige på enerhaugen legesenter. man føler seg velkommen og godt ivaretatt. Rent og fint legekontor.

Ble såret av helsesekretæren på Enerhaugen.

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Har Elisabeth som fastlege. Og skulle ta blodprøver og pusteprøver.
Jeg lurte på om jeg kunne få vite blodtypen min gjennom blodprøvene. Sekretæren ble frekk. Det trengte jeg ikke vite. Det var bare tull. Dessuten kostet det mye ekstra å få svar på dette.
-Har du ikke barn? spurte hun.
- Nei svarte jeg.
- Da får du vite det den dagen du skal ha barn, sa hun
- Jeg skal ikke ha barn, svarte jeg.
Dette falt ikke i god jord. Hun ble sur, sånn på ordentlig. Og jeg fikk høre om at kvinner var skapt for å sette barn til verden..
Hva aner vel denne kvinnen om min grunn til mitt svar om at jeg ikke skal ha barn... Ikke alle kan få barn.
Jeg ble helt taus. Sa ikke ett eneste ord mer til henne.
Og hun skulle bare visst hvor såret jeg var.

Flink

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Flink og seriøs. Litt rask, men det liker jeg. Ingenting negativt å si om Anne.

Personellet i resepsjonen er jeg derimot ikke fornøyde med da de er lite serviceinnstilte og virker som de har litt lite kunnskap, og uklar dialog med legene som jobber der.

Grundig og effektiv

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Jeg har gode erfaringer med legen - hun fremstår i starten som litt "rask" men jeg har veldig god erfaring med å bli tatt presist og på alvor - hun får med seg ting og jeg har fått rask og bra hjelp og henvisninger videre ved behov. Hun har vært veldig bra å ha i tider med sykdom og belastninger ellers - veldig fornøyd med å bli tatt på alvor og få hjelp fort, det kjentes bra.