Enerhaugen Legene AS

Smedgata 49 0651 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Enerhaugen Legene AS

Klok og dyktig lege

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Elisabeth Rødland er en lege som lytter og tar deg på alvor. Både behandler og gir opplæring. Jeg er veldig glad for å ha henne som fastlege.

Misfornøyd

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Føler meg ikke sett og hørt på noen slags måte. Får ikke noe type svar på det jeg lurer på. Bortkasta tid rett å slett.

Veldig god lege!

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Jeg er superfornøyd med Anne Svarstad som fastlege. Har hatt henne i åtte år nå og kan ikke tenke meg å bytte. Lyttende, varm og avslappet - føler meg sett og husket fra gang til gang, selv om jeg ikke er der oftere enn kanskje en gang eller to i året. Det eneste minuset er at kommunikasjonen med legesenteret kan være litt kronglete, men så lenge man bruker PatientSky-appen og sender en melding i stedet for å prøve å booke time selv har jeg opplevd å alltid få time relativt raskt.

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Jeg har hatt Anne som fastlege i et noen år nå og er utrolig fornøyd. Hun er ekstremt god på å lytte og jeg føler meg sett. Enerhaugen er et lite legesenter, så tilgjengeligheten er noe dårlig. Men jeg opplever PatientSky som en veldig ålreit kanal for kommunikasjon. Har aldri opplevd servicen i resepsjonen som dårlig heller, som jeg ser andre skriver her.

Nesten lege

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Har hatt henne i flere år alltid lyttende tilstede empatisk og dyktig /dessverre flyttet jeg å må bytte fastlege .