Enerhaugen Legene AS

Smedgata 49 0651 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Enerhaugen Legene AS

Kjempe dyktig lege som lytter

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Vi har hatt Elisabeth som fastlege i over 5 år og er veldig fornøyde. Hun er flink med barn, og er veldig flink til å lytte. Vi føler oss godt ivaretatt og kan varmt anbefale Elisabeth som fastlege.

Fantastisk flink lege

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Elisabeth er flink, rask og effektiv der det trengs, varm, og veldig god til å lytte og se hele mennesket. Sekretæren er flink, imøtekommende og hyggelig. Jeg er så fornøyd, og kommer ikke til å bytte fastlege.

Fantastisk lege

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Elisabeth Rødland er en fantastisk lege som virkelig tar sine pasienter alvorlig og med den mest utrolige omteksomme måten. Du blir så godt i varetatt og hjelper deg alltid videre for å få riktig hjelp, hvis en trenger videre oppfølging. Hennes legesekretær er også utrolig flink og hjelpsom. Alltid på tilbudssiden og sørger for rask time.

God lege, dårlig kontor

Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland Skrevet

Elisabeth er en flink og omsorgsfull lege, om du klarer å komme forbi sekretærene og får time. Det er lang ventetid på time hos Elisabeth (1 mnd) og sekretærene er uhøflige og lite hjelpsomme. Veldig synd at det er ansatt så frekke og uprofesjonelle sekretærer, på telefon og ved prøvetaking. Til tross for at jeg er fornøyd med Elisabeth, bytter jeg til et mer profesjonelt legekontor.

God lyttende fastlege

Lege: Anne Svarstad Skrevet

Anne Svarstad er alltid nærværende, imøtekommende og lyttende ved en konsultasjon.
Klinikkens øvrig medarbeidere er også hyggelige, faglig dygtige og imøtekommende på en vennlig og støttende måte.
Ekstra stor stjerne til Anne Svarstad.