Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Majorstukrysset legegruppe
Har ikke tid
Lege: Rebekka Johnsen Wangensteen SkrevetHar ikke tid til pasienter, hysjer på deg. Ser deg ikke, og heller ikke hele sykdomsbildet. Jeg blir faktisk lei meg hver gang jeg er hos henne, og gruer meg til hvert besøk. Står på venteliste til ny lege, gleder meg stort.
Bra
Lege: Samuel John Mcmanus SkrevetHei han er super flink lege bytt til han og hans er veldig bra og få time med en gang og ikke telefonen kø
dårlig
Lege: Carl Marcus Riiber Skrevetkontoret hans luktet søppel- søppelkurven var full - virket noe uengasjert og fjern - det faglige var sikkert grei måtte vente 40 min
Noe distrahert
Lege: Carl Marcus Riiber SkrevetDet er ikke noe galt med engasjementet til Riiber, men det kan ofte føre til mye prat om andre ting, noe som gjør at han kan virke litt surrete og lite fokusert. Dette gjør også at man ikke alltid føler seg hørt, og konsultasjonene kan gå litt raskt unna. Jeg går ikke ofte til legen, men fikk en skade mens jeg hadde Riiber som fastlege. Jeg fikk den hjelpen jeg trengte, men velger å bytte fastlege fordi jeg flytter litt lenger bort og ønsker en annen tilnærming hvis jeg skulle oppleve noe mer alvorlig.
Manglende kommunikasjon og tilstedeværelse
Lege: Rebekka Johnsen Wangensteen SkrevetRebecca jobber ikke på mandager - dette var ikke informert om noe sted, og heller ikke noe jeg ble kontaktet om da jeg booket GU på en mandag.
Møtte en mannlig lege, som nektet å gjøre GU på meg, og heller bare satte meg opp på en ny time (som selvfølgelig var 4 uker senere, siden kalenderen deres er så full.) Tid og 349 kr godt brukt...! -.-
- For ikke å snakke om 4 uker ekstra med bekymring.