Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Songdalen legesenter
Veldig fornøyd
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetHar hatt tre fastleger og vært fornøyd med alle. Ene ble pensjonert og andre flyttet, derfir ble det Rune nå. Han følger opp beskjeder som skal gis, holder avtaler vi gjør, leser seg opp før jeg kommer, yter alltid sitt beste og lytter til det jeg sier. Et ekte medmenneske som også sier ifra når han ikke er enig med pasienten. Det setter jeg pris på.
En generelt dyktig lege
Lege: Leif Erik Riddervold SkrevetOppfatte Leif Erik som en dyktig og kunnskapsrik mann, ikke bare på selve legefeltet men også i forhold til å være et medmenneske. Legekontoret har mye eldre pasienter men jeg følte likevel de var i stand til å hjelpe meg også. Var utilgjengelig på grunn av etterutdanning en periode men dette viser jo bare vilje til å hele tiden lære noe nytt, en viktig egenskap hos et hvert fornuftig menneske uansett samfunnslag. Benyttet da de andre legene på kontoret, alle sammen møtte meg med respekt og ga meg god behandling.
Dessverre for meg var ikke den hjelpen jeg fikk videre i systemet av god nok kvalitet, dette er ikke Leif Eriks feil men tunggrodde og byråkratiske systemer setter sperrer for selv de beste av oss.
Oppriktig og handlekraftig
Lege: Leif Erik Riddervold SkrevetOppfatter Riddervold som ryddig, grundig og empatisk. Han vekker også tillit hos barn. Har stor tillit til ham som lege.
Anbefales
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetHan er min fastlege. Han er dyktig og tar seg tid. Jeg skulle gjerne fortsatt hos ham, men ventetiden er dessverre for lang. Pr. i dag ca. 1 mnd. ventetid.
Det er som regel lenge å vente før man kommer gjennom på telefonen. Det er som regel alltid lang ventetid på venterommet før man kommer inn.
En imøtekommende og dyktig lege
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetJeg har ikke hatt mange fastleger oppigjennom da jeg ennå er veldig ung. Jeg har flyttet og har med tungt hjerte måtte bytte fastlege. Rune er en lege med svært høyt faglig nivå som virkelig forstår seg på mennesker og deres situasjon. Han bruker god tid på å forstå deg og din situasjon, muntre deg opp og gi deg råd. Jeg har også til tider fått time samme dag om nødvendig med mindre han har andre ærend eller kontortid.
Både han og legekontoret har alltid i mine øyne gjort en fabelaktig jobb. Anbefaler på det sterkeste.