Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Songdalen legesenter
En lege som lytter, og vil finne den beste løsningen.
Lege: Hanne Marita Nilsen Lund SkrevetHyggelig, blid og omtenksom. Kan drøfte alle plager med henne. Er god på raske tilbakemeldinger. Føler trygghet.
Veldig fornøyd!
Lege: Jasmin Haj Younes SkrevetHun er beste lege.Jeg hadde veldig gode opplevelser. Hun var alltid veldig snill med begge barna mine og med meg.Hun lytter til deg når det kommer til hvilke symptomer han valgte fra sykdommen og ga oss alltid riktig behandling.hun er en perfekt lege for familien min!
Fantastisk lege
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetRune er den beste legen jeg har hatt.
Tar deg seriøst og er alltid flink og følge opp.
Alltid blid og hyggelig.
Lyttende og forståelsesfull
Lege: Ingunn Engedal SkrevetIngunn lytter og ser meg hver gang jeg er hos henne. Vi kommer sammen frem til hva som er best for meg og min helse.
Varmt menneske, men imot medisiner og innleggelse
Lege: Brita Merete Zinck SkrevetJeg har hatt denne fastlegen i en god del år, og vært fornøyd med veldig mye. Hun er en god samtalepartner og er flink til å lytte. Hun er omsorgsfull og varm, og bryr seg om pasientene sine. Et godt medmenneske. Noe skeptisk til medisiner og psykiatrisk innleggelse. Skriver korte henvisninger til spesialisthelsetjenesten. Et varmt menneske er hun uansett som bryr seg om pasientene sine.