Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Songdalen legesenter
Flink og tar seg tid
Lege: Jasmin Haj Younes SkrevetHun er dyktig, sympatisk, tar seg god tid til å snakke og forklare. Fikk kjempegodt inntrykk av Jasmin!
Ansvarsfull dyktig
Lege: Leif Erik Riddervold SkrevetHar måtte bytte fastlege på grunn av flytting, Leif Erik har tatt ansvar og hjulpet meg på alle måter. Lyttet til meg utredet meg og henvist meg videre der dette har vært nødvendig. Han har framstått som en omsorgsfull person og vist at han følger opp. Faglig og personlig er han meget dyktig.
Fantastisk!
Lege: Jasmin Haj Younes SkrevetDen beste legen jeg har vært borti. Hun inkluderer deg som menneske, tar ting på alvor, viser utrolig forståelse og har tid. Føler seg virkelig velkommen og ivaretatt!
Fantastisk!😁
Lege: Hanne Marita Nilsen Lund SkrevetEn lege du kan prate med alt om og som tar deg alvorlig. Hvis du har en komplisert sykdom, så jobber hun MED deg for å finne beste løsning.
Listen er lang hvis jeg skulle gått inn på mine personlige sykdommer, hun er positiv, forståelsesfull, snill, tålmodig, alltid blid og hyggelig😊
Grundig og gir trygghet.
Lege: Leif Erik Riddervold SkrevetErik er grundig og god til å lytte. Alltid hyggelig å være hos ham, feiler du noe finner han alltid ut av det og er meget løsningsorientert .
Kan virkelig anbefales