Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Songdalen legesenter
Tillitsfull og fantastisk lege
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetTillitsfull, tar seg tid, kunnskapsrik, til å stole på, blid, hyggelig. Jeg er 100 % fornøyd med Rune
Beste legen som finnes
Lege: Rune Bjoraa Hodne SkrevetBle henvist til Rune etter å ha gått måneder uten å få hjelp fra nåværende og tidligere fastlege. Han tok seg tid og tok meg på alvor. Han undersøkte magen, fant problemet og ga meg behandling på samme dag.
Lang ventetid og nedlatende
Lege: Atle Kristensen SkrevetDette er en travel mann som har alt for lang ventetid på å få time. Forsåvidt en hyggelig mann men opplevde han som nedlatende i telefon samtale om medisiner.
Ikke min fastlege nå lengre
Gjorde meg utrygg
Lege: Leif Erik Riddervold SkrevetFikk Riddervold som ny fastlege. Han virket i starten som en bra lege. Lytter og tar seg tid. Men han evner ikke å se pasienten som person, eller ta valg som trygger. Jeg oppsøkte lege for mentale problemer. Alt han bidro til var mer uro og angst. Han vet for lite om angst, depresjon og bipolar til å ivareta meg på riktig måte i alle fall. Ikke følte jeg han tok seg tid til å bli kjent med meg som person heller, kun utifra journalen min. Skuffet og leter videre etter en ny, trygg og mer stødig fastlege som kan trygge meg fremfor å trigge mine tilstander.
Imøtekommende og forståelsesfull
Lege: Ingunn Engedal SkrevetProfesjonell. lyttende og interessert i pasienten.
Kunnskapsrik og åpen for ny viten. Skjønner at det er pasienten som er eksperten på egen kropp.