Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tysvær Legesenter AS
Kunnskapsrik, tydelig og dyktig lege
Lege: Ragnhild Johanne Stuve SkrevetFaglig dyktig, merker at legen er kunnskapsrik og har god innsikt i både mennesker og dag. Ble møtt på en fin måte. Hun gir gode råd og veiledere godt. Meget tilstede og støtter på en omsorgsfull og faglig kyndig måte. Meget fornøyd m Ragnhild.
Oppriktig interessert pasientene
Lege: Ragnhild Johanne Stuve SkrevetRagnhild lytter, går i dybden og tar seg tid.
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Selv om det er litt lang ventetid for å komme inn til legen så er det verdt det.
Tillitvekkende lege
Lege: Ragnhild Johanne Stuve SkrevetJeg har hatt Ragnhild siden hun begynte som fastlege. Jeg har slitt med en idrettsskade. Hun fant fort ut hva som feilte meg og sendte meg videre. Jeg har blitt frisk og er evig takknemlig til Ragnhild Stuve. Anbefaler henne!
Svært faglig kompetent og omsorgsfull.
Lege: Ragnhild Johanne Stuve SkrevetJeg har nylig byttet fastlege til Ragnhild Stuve.
Hun er svært dyktig faglig. Hun setter seg godt inn i min situasjon med mine helseutfordringer. Hun henviser videre når jeg trenger det.
Ragnhild Stuve er varm og omsorgsfull.
Jeg føler meg alltid trygg hos henne. At hun gjør alt hun kan for å hjelpe meg og støtte meg.
Jeg anbefaler henne på det varmeste.
Vanvittig arrogant.
Lege: Ragnhild Johanne Stuve SkrevetVanvittig arrogant som fastlege. Oppdragende, frekk og ovenfra og ned-holdning. Bør ikke jobbe med mennesker.