Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rødbergveien Legesenter AS
Fantastisk
Lege: Ida Elise Heiberg SkrevetVisst du får ida som lege en gang er du utrolig heldig. En av de flinkeste og mest fantastiske jeg har vært borti. Hun viser forståelse, setter seg inn i problemstillingen og hjelper deg på veien til mållinjen.
Absolutt en lege å anbefale !!
Trygg
Lege: Ida Elise Heiberg SkrevetHun forstår og ser deg som menneske.Burde sette seg bedre inn i ulike livssituasjoner å hva man trenger av hjelp.God å samtale med,lytter.
Kunnskapsrik, motiverende og omsorgsfull.
Lege: Haagen Andreas Johnsen SkrevetMitt første møte med ny fastlege var trygt og fint! Tok seg god tid til å gå gjennom journalen min og tidligere historikk. Løsningsorientert, engasjert og hyggelig, med mye fagkunnskap.Takk for det!
Uerfaren
Lege: Ida Elise Heiberg SkrevetDette er tydeligvis en Lege som forhaster seg, ser på klokken istedenfor å lytte på pasienten. Hastet veldig med å få meg ut fra timen og fikk ikke med seg hva problemet gjaldt og skrev ut medisin til en annen diagnose, styr unna!
Helt ok lege.
Lege: Haagen Andreas Johnsen SkrevetHan er en hyggelig og munter mann og virker å ta sykdommen min på alvor og Prøver å sette seg inn sykdommen. Bruker litt lang tid, og det er en del venting eneste. Men det virker å være slik på alle legekontor jeg har vært på.