Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
En bedre lege kan man ikke ønske seg.!!
Lege: Michael Ballke SkrevetM. Ballke anbefaler jeg på det sterkeste, jobber for deg, bruker tiden på deg, lyttende og forståelsesfull , setter pasienten i høysete og virkelig står på for deg. En unik lege...!!
God lege
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetUtrolig god lege som jeg har gått til så lenge jeg kan huske. Dessverre er en del av helsesekretærene veldig lite sensitive og ofte uhøflige. Gruer meg alltid når jeg skal ringe og bestille time. De sukker på telefonen, stiller for mange spørsmål og krever svar selv om du sier at det er sensitiv informasjon som du helst vil dele kun med legen. Det er dessverre også lang tid å vente for å få time. 1,5 mnd måtte jeg vente sist. Går dit fortsatt da dyktigheten til Gravdal veier opp for disse manglene.
Den beste legen jeg vet om
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetEr veldig fornøyd med min fastlege. Han er alltid forberedt når jeg kommer til time, er lyttende, gir veiledning og gode råd og han følger opp. Han behandler meg med respekt og verdighet ! Hans stab - sekretærene er alltid høflige,blide, omtenksomme og vennlige. Jeg setter stor pris på den måten jeg blir behandlet på hos denne legen og hans stab.
Misfornøyd
Lege: Nils Kähler SkrevetDette er en av de dårligste legene jeg har vært bort, var lite imøtekommende og virket unteressert. Virket som om han allerede før jeg hadde møtt han hadde bestemt seg for hva diagnosene min var. Fikk sakt en setning om hvor jeg hadde problemer før han skrev ut antibiotika, denne kuren virket ikke så jeg dro tilbake til han da fastlegen min på samme helse senter desverre er for fullbooket til at det er mulig å få time hos han. Da jeg kom tilbake var det enda værre en sist gang jeg var der. Han pratet så vidt med meg før han skrev ut enda en resept. Fikk også inntrykk av at prøven som ble tatt føst gang ikke hadde gitt en klart svar på hva som var problemet. Men jeg fikk ikke denne gangen heller mulighet til å forklare smertene og hvordan de hadde endret seg siden sist gang, før jeg nærmest ble dyttet ut døren. Jeg drar ikke tilbake til denne legen.
Engasjert lege som gir tillit.
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetFastlege hadde ferie ,og jeg måtte ha hjelp.
Da var det godt å møte Mikkel som hadde løsninger
på to plager.