Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Mangel på empati

Lege: Kristin Henden Skrevet

En altfor opptatt fastlege med for mange pasienter, vil helst ha deg ut døra med en gang og du føler deg kun i veien eller til bry. Eneste positive å si om denne fastlegen er at hun er flink til å dele ut henvisninger, helst så raskt at ho ikke trenger å se deg igjen på en stund. Viktig å være så frisk som mulig om man velger denne fastlegen, det er nemlig ekstremt uinteressant med psykisk helse eller kroniske lidelser. Det blir jo alt for mye oppfølgning så klart! En hyggelig dame, men en dårlig fastlege. Mangler den viktigste egenskapen en fastlege burde ha, nemlig empati.

Helt «ok»

Lege: Karoline Gylthe Skrevet

Ble møtt med sinne ( hun hadde kanskje en dårlig dag) som vi alle kan ha.
Hun har liten forståelse av folk som trenger hjelp.

Skal du spørre om noe ( annet enn hva du kom for) da må du bestille ny time.

Velger aldri en kvinnelig fastlege noe mer.
Takk for meg.

Kjempefornøyd!

Lege: Mikkel Veilemand Holstad Skrevet

Tar seg alltid tid til å høre på meg. Han sender henvisninger undersøker saken, om det er noe jeg bekymrer meg over. Han er flink på å bruke nettverket av eksperter rundt, og er ærlig på det om det er noe han ikke har like mye kunnskap om.

Pålitelig lege!

Ærlig og tillitsfull

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Jeg kjenner meg ikke igjen i de negative vurderingene om Ivanna. Det var litt usikkert i starten, men ble bedre og bedre for hver legetime.

Nå har barna mine og jeg hatt henne som eneste fastlege. Hun er god til å lytte, undersøke og foreslå løsninger. Resept og henvisning ordnet hun med en gang når de trengs. Jeg føler at vi blir tatt seriøst når vi snakker om både psykiske og fysiske plager.

Jeg skulle nesten ønske at hun var tilgjengelig hver gang vi trengte henne da hun kjenner til vår historikk, men alt i alt kunne vi ikke tenkt oss å bytte henne ut.

Førsteinntrykk

Lege: Karoline Gylthe Skrevet

Hadde hørt om andres positive erfaringer og byttet til henne. Angret veldig på det. Overfor meg var hun lite høflig, og virket usikker og uerfaren. Hun var uoppmerksom og ukonsentrert.
Jeg kunne kun komme med én «lidelse» pr time. Jeg hadde en liten ting jeg ville sjekke når jeg først var der, men ble bedt om å bestille ny time en annen dag…