Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Fantastisk lege, men

Lege: Mikkel Veilemand Holstad Skrevet

Fantastisk lege som tar problemer seriøst og finner løsninger..
Veldig fornøyd, problemet er at nå er det en vikar som jobber for han frem til mars 2021 eller noe sånt.. og hun er ikke like flink, forståelsefull eller løsningsorientert.. Man kan heller ikke spørre henne om flere ting på en time.. da får man beskjed om å bestille ny time (som tar 2-3 uker)

Jeg kommer mest sannsynlig til å bytte fastlege pga vikaren og det er jo veldig synd.

Dyktig og humoristisk

Lege: Mikkel Veilemand Holstad Skrevet

Må bare få lov til å si at han er den beste legen jeg har hatt. Jeg har endel helseutfordringer og takket være Dr. Mikkel V. Holstad så har jeg fått riktig diagnose fordi han ikke "gir seg" og faktisk skjønner at man kan ha fått feil diagnose tidligere og derfor sender videre til "second opinion" og ikke kaller folk hypokonder fordi man tror det kan være en sjelden diagnose (som var riktig). Han tar seg alltid god tid og ønsker alltid "god bedring", noe som er veldig hyggelig fordi man føler at han virkelig ønsker at man blir bedre. Han er nok likevel den legen jeg har besøkt minst, og det er kun fordi han faktisk behandler folk. Hvis han er usikker så sier han det istedenfor å late som, og han sjekker og leser til oppfølgingstime. Spør alltid om hvordan det går med det som var problemet sist time også, noe som er bra. Han har også sagt det er lurt med liste ved flere problemer, slik at han kan vurdere hva som er viktigst.

Trygg og flink

Lege: Hans Jacob Gravdal Skrevet

Jeg har Hans Jacob Gravdal som fastlege, og går til 1 årlig kontroll. Dette er greit. Føler at han er en flink lege.
I løpet av det siste året har jeg kontaktet legen 4 ganger. Akutt.
Ikke en eneste gang har jeg fått time hos fastlegen.
Enten andre leger eller turnusleger.
Hvis en skal ha time hos fastlegen må en vente i lang tid.

Jeg forstår ikke vitsen med å ha fastlege hvis en aldri får time hos han når en trenger det.

Vurderer derfor å få en annen lege.

Trygg, forståelsesfull og profesjonell

Lege: Karoline Gylthe Skrevet

Karoline den beste fastlegen jeg noen gang har hatt! Hun er god og trygg, rolig, tar deg på alvor, profesjonell, henviser videre om det er noe hun ikke har kunnskap om. Hun ser deg som pasient og føles som en man kan snakke med alt om. Ingenting er flaut, og hun er veldig forståelsesfull. En fantastisk dyktig lege som jeg håper jeg får ha i mange år fremover!! Administrasjonen er også veldig flinke, hyggelige og profesjonelle!!

Kunnskapsrik, lytter og ser pasienten

Lege: Michael Ballke Skrevet

En fantastisk lege som er nøye og opptatt av å hjelpe. Han lytter og ser pasienten.
Dr. Ballke gjør at man føler seg trygg og ivaretatt.