Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Valnesfjord Legekontor
Veldig fornøyd
Lege: Jon Andreas Andersson SkrevetEtter mye vikarer og ulike leger fikk jeg Jon som fastlege, og han tar meg på alvor, tar seg god tid og er oppdatert til legetimen. Oppsøker informasjon og har henvist meg videre ved behov. Følger opp behandling og sikrer seg at jeg forstår hva han mener.
Han ser ikke bare sykdommen, men spør også hvordan jeg har det og forsikrer seg om at jeg har fått hjelpen jeg trenger før jeg går. Håper han blir værende 😊
Fantastisk lege
Lege: Helga Wenaas Rørvik SkrevetKjempe flink lege som lytter og tar seg tid til deg. Veldig god å ha når man har langvarig/kronisk sykdom. Hun er flink å henvise videre for mere undersøkelser. Ekstra pluss for raskt papirarbeid, utrolig kjekt når man trenger ny resept i en fei, eller noen papirer skal sendes til nav etc.
Trygg og god fastlege
Lege: Helga Wenaas Rørvik SkrevetVeldig fornøyd med hjelpen jeg har fått hos henne. Hører og bruker tid på pasienten. Virkelig en lege jeg stoler på.
Beste lege jeg har hatt.
Lege: Helga Wenaas Rørvik SkrevetFabelaktig lege som har pasienten i fokus. Når det er noe som må ses på av spesialister, er hun kjapp med å få meg videresendt. Topp scoore.
Kjempeflink lege!
Lege: Helga Wenaas Rørvik SkrevetHelga er lett å prate med, og tar deg på alvor. Hun er rask og effektiv, og er rett og slett en hyggelig lege å ha med å gjøre :)