Hillevåg legesenter

Hillevågsveien 41 4016 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Hillevåg legesenter

Min beste fastlege

Lege: Egil Bjørløw Skrevet

Hos Egil Bjørlow får jeg veldig god behandling. Jeg blir alltid forstått og ivaretatt på beste måte!

Lyttende og engasjert

Lege: Julie Olimstad Skrevet

En god fastlege som tar tid til pasienten. Hun er lyttende og god til å forstå pasienten sitt perspektiv. Hun er løsningsorientert og handlekraftig. Møter pasienter med respekt uansett situasjon. Har satt stor pris på henne som fastlege de siste årene for hele familien.

Gir trygghet, og forståelsesfull komunikasjon

Lege: Egil Bjørløw Skrevet

Opplever legen som dyktig og ikke minst lyttende. Legen tar seg god tid, og er svært opptatt av meg og mine utfordringer. Gir gode råd og er tilgjengelig.

Lang ventetid og dårlig svar

Lege: Egil Bjørløw Skrevet

Opplever lite hyggelig legekontor og lege som er lite forståelsesfull. Har kun vært her et par ganger og føler jeg vet like lite etter time. Annbefales ikke.

Varmt og trygt

Lege: Julie Olimstad Skrevet

Har hatt Julie i noen år nå og hun har fulgt meg i min vanskeligste periode. Hun har hatt ryggen min og hjulpet meg i kamper. Hun har søkt meg i retninger og rådført seg og tilegnet seg mer kunnskap for å hjelpe meg. Jeg vet Julie tar seg tid til pasientene sine og akutte ting kan skje. Aldri en gang har jeg blitt sur om det er ventetid, for jeg vet det er for pasientene sitt beste og ivaretagelse. Julie er ærlig, oppriktig og viser omsorg og forståelse med mer enn bare ord. Slik samarbeidet er nå er Julie stuck med meg til hun er ferdig med å praktisere. Julie er anbefalt, mye!

Helsesekretærene er supre damer de også!