Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Irislegene AS
En lege som jobber 24-7-365 dager i året
Lege: Bjørn Petter Aasheim Johannesen SkrevetBjørn Petter er en lege som stiler opp for sine pasienter og ikke pasienter i en vanskelig situasjon. Han fulgte min familie og meg i en traumatisk krise, ved og komme hjem til oss, bare med en tlf, ble vi møte med - jeg kommer må bare avslutte her.
Han tar seg tid til å høre hva du som pasient har og si
Han bruker humor
Han får deg til å føle trygghet, tillit og velvære
Han ser hele menneske, psykisk, fysisk og åndelig
Han er en av Os sine flinkeste leger
Streng
Lege: Kristin Lunde SkrevetVeldig streng og lite empatisk. Flink på det fysiske, men ikke psykiske lidelser. Hun forsøker ikke en gang å sette seg inn i situasjonen, hun bare avfeier det
Kunnskapsdyktik og empatisk
Lege: Martin Hellerud SkrevetTar pasientene på alvor, bruker humor om det passer seg, har god faglig forståelse og følger godt opp. Han er empatisk og har evnen til å sette seg selv i gitte situasjoner. Anbefaler på det sterkeste. Til tider litt ventetid, men verdt å vente på. Tar seg litt tid til pasientene, og det er jo bare vel og bra når det trengs!
Trygg og Kunnskapsrik
Lege: Catherine Mugesi Masiaga SkrevetHun er flink og hyggelig. Tar seg tid, lytter og komuniserer svært godt. Sender deg videre til spesialist eller sykehus ved behov.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Vegard Hodneland SkrevetEn lege som alltid tar i mot deg med et smil,en som lytter og har tid til deg enten det er fysisk eller psykisk. En lege som klarer å snu ting til det positive. En lege som tar deg på alvor.