Irislegene AS

Hamnevegen 48 5200 Os

Siste vurderinger av behandlere ved Irislegene AS

En forståelsesfull lege

Lege: Bjørn Petter Aasheim Johannesen Skrevet

Dette er en lege som jeg gleder meg til å komme inn til, uansett problemer. Han tar alle problemer med alvor, og gir gode råd og anbefalinger, og veiledning for veien videre. Selv om det bare er små filleting så får jeg følelse av å bli tatt på alvor og blir ivaretatt. Bjørn Petter er heller ikke vanskelig å snakke med, da han viser interesse for ditt daglige liv, angående jobb og lignende.

Skulle det trekkes ned på noe er det tilgjengeligheten. Jeg har ofte dager som passer bedre, men da er han ikke der. Som ved akutte tilfeller hender det ofte at jeg må inn til noen andre, noe som jeg ikke alltid er helt komfortabel med, siden den personen kjenner meg ikke like godt som min fastlege.

Lydhør

Lege: Martin Hellerud Skrevet

Jeg har bare hatt Martin som erstatning for min faste lege en sommer. Den gangen hadde jeg virkelig behov for noen som hadde tid og vilje til å lytte, noe denne legen virkelig hadde. Det er noe jeg i senere tid kanskje savner med min egen.

Bytter gjerne til Martin jeg :-)

Moralpreken

Lege: Martin Hellerud Skrevet

En lege som heller ønsker å gi moralpreken enn å besvare spørsmål direkte på helsemessig grunnlag. Jeg ønsker å bytte lege, men er dessverre fullt på de fleste her i Os.

Forståelsesfullt og kompetent

Lege: Martin Hellerud Skrevet

Rolig, forståelsesfullt og kompetent. Flink i gi å forklaringer overfor pasienten uten å bruke for mange fagbegrep.

Sympatisk, morsom, lyttende, empatisk og hjelpsom

Lege: Bjørn Petter Aasheim Johannesen Skrevet

Bjørn Aasheim Johannesen er en lege det er lett å samale, som lytter og gir seg god tid. Prøver å finne løsning på mitt problem. Jeg synes han alltid er hyggelig og imøtekommende. Alltid i godt humør.