Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gullgruven Legekontor AS
Dårlig
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetMin erfaring er dessverre svært dårlig. Resepter jeg har fått på blå resept i årevis blir skrevet på hvit resept, jeg må selv gjøre det digitale arbeidet ved å innhente opplysninger som instansar seier at dette er fastlege sin jobb. Jeg føler meg dårlig ivaretatt og lite viktig.
Fornøyd
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetJeg har hatt henne som fastlege i mange år nå, og før det har jeg prøvd litt av hvert. Hos henne føler jeg meg trygg og ivaretatt. Hun tar seg god tid, lytter, viser empati og anerkjenner problemene mine. Jeg får alltid god hjelp hos henne og er fornøyd når jeg går derfra.
Utålmodig
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetJeg tør ikke å stille mer enn ett spørsmål i frykt av at hun skal bli irritert på meg igjen, og svare meg på en arrogant måte. Anbefaler ikke denne fastlegen. Hun har ikke den tålmodigheten som skal til for at en pasienten skal føle seg trygg og hørt.
Fornøyd
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetJeg syns denne legen er bra. Hun har hjulpet meg mye. Hun forklarer meg hvorfor jeg har mine plager og hva jeg bør gjøre. Og anbefaler meg for riktig spesialist som jeg trenger.
Anbefales ikke
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetAldri tid til mer enn ett spørsmål fra deg. Bryr seg ikke, og svarer lite faglig. Man føler seg rett og slett dum når forteller hva som er galt. Uprofesjonell lege. Ville styrt unna..