Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gullgruven Legekontor AS
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetLite imøtekommende usikker lege. Tar seg liten tid til pasienter.
Henviser deg raskt til spesialister.
Null interesse av meg som pasient
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetEtter 2 gode fastleger fikk jeg tildelt Ghazwa da forrige lege fikk ny jobb. Har rett og slett ikke noe positivt å si om henne, uinteressert i meg som pasient, og kunne aldri åpnet meg til henne da jeg oppfatter henne som totalt uinteressert i mine problemer. Bagatelliserer, og får meg som pasient til å føle at jeg er til bry. Skal ikke være slik, styr unna.
Fornøyd
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetFøler vi blir tatt på alvor og at hun ønsker å hjelpe. Rådene er velmente dog noen få ganger virker de litt for lite empatisk/pedagogisk, hun er da også allmennlege og ikke psykriater, men opplever helheten som veldig bra og jeg har tillit til henne som familiens fastlege.
Aud Marie hoel
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetÅ ringe inn til lege kontoret må jeg si er ubehagelig, jeg syns de er «kald» å snakke med. Jeg har hatt problemer med å bli forstått og fikk beskjed om at jeg ikke var en pasient da jeg sa fødselsåret mitt. Det er dårlig kundeservice å selv måtte be om å snakke med en annen etter lang tid. Jeg har ingen problem om noen ikke forstår meg, men du prøver ikke å legge på tlf. Jeg hadde en gang en sjekk uten overdel, følte legen selv ble litt ukomfortabel og da blir det litt ubehagelig for min del. Jeg syns hun er en flink lege men jeg syns de mangler litt sosial kompetanse. Og der syns jeg de alle kunne blitt flinkere, hva med et smil og hvordan går det.
Aldri igjen!!
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetEn mer tverr, vanskelig og ufølsom lege skal man lete lenge etter!!! Anbefaler virkelig ikke denne legen etter flere dårlige erfaringer. Har nå byttet lege, noe som var en helt ny verden. Får nå den hjelpen jeg trenger, uten å måtte kjempe med nebb og klør.
Hun rakker ned på deg og nekter å gi deg tilbud du har krav på. Hun har heller aldri tid til deg når du kommer og sitter å ser på klokken akkurat som du at er til bry. Utfallet av legetimen kommer veldig an på humøret til legen den dagen man er satt opp på time.
Håper dette er til hjelp for andre som vurderer å bytte til denne legen, ikke gå i den fellen!