Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Grønlandsleiret
Den beste fastlegen jeg noensinne har hatt!:)
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetDen beste fastlegen jeg noensinne har hatt!:) Han har gjort jobben sin på en veldig mye bedre måte enn noen andre fastleger jeg har vært borti!:)
Faglig dyktig, sentralt beliggenhet og enkelt å få time innen kort tid.
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetKontor i 2 etg m/heis midt på Grønland i Oslo sentrum. Litt lite og ukoselig venteværelse. Her sitter man og hoster på hverandre, og sitter i sirkel, uten annet å se på enn andre pasienter. De slitte bladene vil man nødig ta i, de ser mistenkelig smittebærende ut.
Legen er grundig, og tillitsvekkende. Tydelig, og bruker god tid.
ANBEFALES!
Topp fyr!
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetHører på hva du sier, selv en furtete over-mistenksom pasient ("asså, den legemiddelindustrien bla bla") som meg selv.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetFlink til å lytte, tar seg den tiden det trengs. Kommer gode råd og innspill.
profesjonell og viser medfølelse.
Svært dyktig
Lege: Kim Inge Kaltenborn SkrevetVirket for meg som en svært kunnskapsrik og trygg lege. I tillegg hyggelig og uhøytidelig å prate med. Har kun et minus å trekke fram. Og det var når jeg var høygravid og utmattet fra jobben kom for å be om sykemelding. Da stilte han veldig mange spørsmål og jeg følte han satte mine hensikter i tvil. Begynte tilslutt å gråte. Da kom heldigvis empatien fram.