Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legeservice - Holmestrand
Best!
Lege: Geir Dunseth SkrevetLyttende, empatisk. Gjør grundige undersøkelser. Faglig veldig dyktig. Trygg! Føler å bli tatt på alvor, ingen spørsmål er for "dumme".
Beste lege !!!!
Lege: Geir Dunseth SkrevetAlt er bra med Dr.Dunseth legen ! For hele familien våres !!!! Kom fra USA til Norge og har hatt dr.Dunseth nu i 14 år ! Har bare godt å si om legen min !!!
Lytter til deg er vel no.1 og han tar seg tid med deg...
Tillitskapende og effektiv
Lege: Thomas Bjørge SkrevetThomas er effektiv , informativ , engasjert , tillitskapende og du føler deg ivaretatt . I tillegg besvarer både han og hans team raskt henvendelser .
Seriøs, hjelpsom, alltid tid
Lege: Thomas Bjørge SkrevetAlltid tid, hvis man blir henvist videre og det haster, ringer han og ordner kjapp time til deg. Følger opp
Anbefales
Lege: Geir Dunseth SkrevetPålitelig og trygg, føler meg ivaretatt. Hører på det jeg sier, forstår ofte det jeg ikke sier også. Lytter, og stiller de gode spørsmålene. Restriktiv med medisiner - tyr ikke til en pille for alt, men gjør en ordentlig vurdering. Lun og fin humor.