Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Slemdal Legesenter
Dedikert og god lege!
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetJeg byttet lege til Dr. Christensen da jeg flyttet til Oslo. Jeg har flere helseplager og jeg føler at han ser hele meg når jeg har time hos ham. Han har alltid god tid til meg, lytter og gjør alt han kan for å hjelpe. Han er en fantastisk lege!
Veldig dårlig oppfølging
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetFølger ikke opp det han sier. Må purre på resepter og rekvisisjoner/henvisninger gang på gang. Han har flere ganger sagt han har sendt inn rekvisisjoner/henvisninger og søknader, som ikke har blitt gjort.
Han fremstår hyggelig når du er der, men det hjelper lite når han ikke følger opp det som kommer ut av konsultasjonen.
Dedikert og dyktig lege!
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetGod hjelp og dyktig til å bygge en profesjonell relasjon hvor han kjenner historikken godt. Fungerer veldig godt som en «familielege» vi har brukt over lengre tid
Forstående og veldig flink
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetJeg kan varmt anbefale Per. Han er veldig flink, omtenksom, erfaren, forstående og bryr seg ordentlig. Flink til å lytte og tar seg tiden til det som trengs. Utrolig fornøyd!
Ung men erfaren
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetHatt han hele livet, og han er en av de hyggeligste personene jeg vet om. Tar seg god tid, og bryr seg åpenbart mye.