Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Slemdal Legesenter
Flink og hyggelig
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetHar hatt Christensen som lege nesten hele livet (>20 år). Alltid hyggelig, imøtekommende og til å stole på. Analytisk og god faglig.
Tar deg på alvor, alltid konkrete tiltak
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetØyvind er veldig bra, tar henvendelsen på alvor, gjør heller mer enn mindre. Hyggelig og oppmerksom er han også.
På den negative siden er han ganske opptatt og at det kan være litt vanskelig å finne time som passer. Dette er vel et resultat av at han er populær.
Øyvind er en fastlege jeg ikke har noe problemer med å anbefale.
Den beste fastlegen
Lege: Per Magnus Christensen SkrevetJeg byttet fastlege til Per Magnus Christensen for ca 1 år siden og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Han tar seg tid, lytter, er interessert i deg som person og er veldig omsorgsfull. Jeg føler alltid at mine behov blir møtt og at jeg slipper å «forsvare» meg under konsultasjon. Anbefales på det sterkeste :-)
Fantastisk lege
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetTar seg tid, forståelsesfull, faglig dyktig- og bryr seg om pasientene. Arbeidsom- imøtekommende og den Beste fastlegen jeg har hatt! Anbefales på det sterkeste
Forståelsesfull og profesjonell
Lege: Øyvind Steen-Nøringset SkrevetJeg har stor respekt og vil si et stort TAKK til denne legen. Virkelig god på å få deg til å føle deg sett og hørt, samtidig som hans kunnskap som lege kommer godt frem.