Slemdal Legesenter

Stasjonsveien 4 0776 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Slemdal Legesenter

Flink og hyggelig

Lege: Per Magnus Christensen Skrevet

Har hatt Christensen som lege nesten hele livet (>20 år). Alltid hyggelig, imøtekommende og til å stole på. Analytisk og god faglig.

Tar deg på alvor, alltid konkrete tiltak

Lege: Øyvind Steen-Nøringset Skrevet

Øyvind er veldig bra, tar henvendelsen på alvor, gjør heller mer enn mindre. Hyggelig og oppmerksom er han også.

På den negative siden er han ganske opptatt og at det kan være litt vanskelig å finne time som passer. Dette er vel et resultat av at han er populær.

Øyvind er en fastlege jeg ikke har noe problemer med å anbefale.

Den beste fastlegen

Lege: Per Magnus Christensen Skrevet

Jeg byttet fastlege til Per Magnus Christensen for ca 1 år siden og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Han tar seg tid, lytter, er interessert i deg som person og er veldig omsorgsfull. Jeg føler alltid at mine behov blir møtt og at jeg slipper å «forsvare» meg under konsultasjon. Anbefales på det sterkeste :-)

Fantastisk lege

Lege: Øyvind Steen-Nøringset Skrevet

Tar seg tid, forståelsesfull, faglig dyktig- og bryr seg om pasientene. Arbeidsom- imøtekommende og den Beste fastlegen jeg har hatt! Anbefales på det sterkeste

Forståelsesfull og profesjonell

Lege: Øyvind Steen-Nøringset Skrevet

Jeg har stor respekt og vil si et stort TAKK til denne legen. Virkelig god på å få deg til å føle deg sett og hørt, samtidig som hans kunnskap som lege kommer godt frem.