Grønland Helsesenteret AS

Motzfeldts gate 1 0187 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Grønland Helsesenteret AS

Beste Legen

Lege: Mahmod Shaker Al-Sammer Skrevet

Alltid imøtekommende og blid.En dyktig lege som tar seg god tid til sine pasienter. Jeg har bodd mange forskjellige plasser i Norge..Jeg kan erklære Mahmod Shaker Al-Sammer som den beste legen jeg har hatt noensinne :)

Ubehagelig legetime

Lege: Marko Radosav Milanovic Skrevet

Milanovic er en dårlig lege. Han lytter ikke hva som feiler man. Han lar man ikke forklare, siden timen har gått over før 5 minnuter.

Er meget missfornøyd med fastlege Al-Sammer

Lege: Mahmod Shaker Al-Sammer Skrevet

Jeg finner Al-Sammer som meget arrogant og lite samarbeids villig overfor sine pasienter.
Etter en å ha stillet en alvorlig diagnose som gjorde det nødvendig
med en CT undersøkelse av tarmsystemet gjorde han seg utilgjengelig på
telefonen. Svaret hans, i ett møte i etterkant, var at han ikke praktiserte over telefonen.

Veldig hyggelig, men gjorde ting jeg var uenig i.

Lege: Marko Radosav Milanovic Skrevet

Jeg smilte alltid når jeg gikk ut fra kontoret til Marko, fordi han var så behagelig å snakke med. Her har andre leger noe å lære.
Dessverre skjedde to ting som gjorde at jeg likevel ville bytte: 1. Han testet meg for noe jeg ikke var informert om at han ville teste. 2. Han sendte meg til privatpraktiserende spesialist (som jo da koster mere), uten å informere om at denne var privat i steden for offentlig.

Avvist

Lege: Marko Radosav Milanovic Skrevet

Jeg hadde Marko som fastlege og besøkte han to ganger. Han er hyggelig å snakke med, men hvis noe blir for vanskelig for han får man nesten beskjed om å ta seg sammen. Jeg hadde et alvorlig problem som jeg etter mye gru tok opp, og ble møtt med avvisning og skam. Det var ingen god opplevelse og jeg gråt etterpå.