Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågen Legesenter AS
Hun ser deg.
Lege: Nataliya Stensen SkrevetHun viser deg respekt, lytter og gir god informasjon. Man får raskt tillit til henne og hun går den ekstra lengden for deg.
Dyktig!
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetSeriøs og flink lytter. Føler meg tatt godt vare på og godt oppfulgt :-) Nøye med resepter og viser mye respekt. Smarteste jeg har gjort var å bytte til han som fastlege!
Trygg finner løsninger raskt
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetJeg er veldig fornøyd med denne fast legen enkelt å kominsere med.
Han skriver ikke noe tabletter hvis han er ikke sikker på at det er riktig medisin til riktig sykdom
Reddende engel 🙏
Lege: Askill Iversen Sandvik SkrevetEtter mange år med to likegyldige og til dels ufine fastleger , ble møtet med Askill en meget positiv overraskelse 😊 kunnskapsrik , interessert , forståelsesfull og hjelpsom . Etter fire år er det ikke behov for å si så mye ved konsultasjonene for han ser behovet og kjenner sykdomsbildet mitt. Evig takknemmelig for all god hjelp .
Dyktig, kunnskapsrik og handlekraftig.
Lege: Per Olav Hoem Kvalvåg SkrevetLytter og tar meg som pasient på alvor. Handlekraftig i den grad at han raskt kobler inn spesialister hvis behov. Bruker god tid, trygghetsskapende ( forklarer godt) og løsningsorientert. Meget fornøyd med ham som fastlege.