Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynklinikk Nydalen
Forsinket! Elendige rutiner!
Lege: Kristine Meidell SkrevetMeidell var 1 time forsinket noe som gjorde at vi måtte forlate kontoret grunnet andre avtaler. De gir ingen beskjed ved forsinkelser. Mangel på respekt for folks tid. Helt elendige rutiner. Parkeringen utenfor koster 100 kr timen. Dette gjør at man ikke drar tilbake hit.
Engasjert og kunnskapsrik
Lege: Kristine Meidell SkrevetHadde første besøk hos dr Meidell for litt over ett år siden og opplever henne som meget opptatt av kvinnehelse generelt og som en dyktig gynekolog. Jeg har helt sluttet og grue meg for å bli undersøkt av gynekolog. Anbefaler henne på det sterkeste.
Magisk! Du har fjernet nattesvetten min. Jeg er SÅ happy
Lege: Åse Vikanes SkrevetSvettet som en gal hver natt i flere mnd. En tine med denne dama, og så har hun kurert meg. Fantastisk! Tusen takk! Jeg er SÅ takknemlig
Hyggelig og vennlig, virker kunnskapsrik
Lege: Kristine Meidell SkrevetJeg har aldri begynt å le hos en gynekolog før, men det gjorde jeg hos Meidell:-) Hun var morsom, hyggelig og pratet på en lett og vennlig måte, sikkert for å lette stemningen hos pasienten (som ofte kan være litt beklemt når man er til underlivsundersøkelse...) Utførte undersøkelsen forsiktig og nøye, ikke noe å utsette på det. Ga meg gode råd for fremtiden. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med denne gynekologen, og kommer gjerne igjen.
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Åse Vikanes SkrevetLyttende og empatisk. Tok seg god tid, gav meg gode råd og behandling. Kan absolutt anbefale denne legen.