Gynklinikk Nydalen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Gjerdrums vei 10 D 0484 Oslo

Siste vurderinger av Gynklinikk Nydalen

Dårlig mottagelse av resepsjonistene.

Lege: Åse Vikanes Skrevet

Først vil jeg si at Meidell er veldig flink og føler hun er trygg og profesjonell innenfor sitt fagfelt. jeg føler meg veldig komfortabel når jeg har time hos hun. Likevel har jeg opplevd en del dårlige møter med resepsjonistene hos gynklinikk Nydalen. F.eks hadde jeg og Meidell planlagt at jeg skulle si ifra om noe ikke var som det skulle etter timen. Etter noen uker ringte jeg for å få ny time, men dette var ikke aktuelt for resepsjonisten. Det endte opp med at jeg måtte forklare hele situasjonen min, og årsaken til at jeg var hos Meidell i utgangspunktet, dette er private ting som jeg ønsker å kun dele med min lege. Jeg ga infoen i håp om å få en time, dette hjalp ikke. Dette er heller ikke første gang det har skjedd. Hver gang jeg ringer inn får jeg beskjed om at jeg ikke kan få time innen nærmeste fremtid, og om det er noe de i forværelset kan gjøre, har forklart dem årsaken hver eneste gang. 2 ganger har det endt opp med at jeg ikke har fått time. Sist gang endte jeg opp med å gå privat da jeg ikke hadde mye annet valg. Resepsjonistene er altfor nysgjerrige, vanskelige, irriterte, For påståelige, og for «rett frem». Mulig de har jobbet som resepsjonister lenge men er ikke disse jeg vil ha hjelp av.

Trygg og behagelig

Lege: Kristine Meidell Skrevet

Jeg har gått hos Kristine Meidell i en tid nå og er svært fornøyd. Jeg føler meg ivaretatt på alle måter. Hun forklarer alt hun gjør og hvorfor. Hun er også god til å lytte, i tillegg har hun et veldig behagelig vesen. Anbefales på det varmeste.

Trygg, hyggelig og tillitvekkende

Lege: Åse Vikanes Skrevet

En veldig god opplevelse. Tar seg tid til å svare på spørsmål og forklare. Jeg følte meg godt ivaretatt og trygg. Lett å snakke med.

Enestående gynekolog

Lege: Åse Vikanes Skrevet

Enestående, trygg gynekolog som overbeviser med sin kunnskap. Hun tar seg god tid til å forklare og følger opp på en god måte. Heller ikke noe problem å ringe, og man blir alltid møtt på en hyggelig måte av alle som jobber på klinikken.

Trygg og forståelsesfull

Lege: Kristine Meidell Skrevet

Jeg har vært hos Meidell med celleforandringer i flere omganger, og føler meg alltid veldig ivaretatt. Hun er trygg og forståelsesfull, og er veldig flink til å forklare alt hun gjør og hvorfor. Hun gikk også igjennom alt hun har skrevet i journalen og forklarte hva alt betyr, som også bidrar til en trygghetsfølelse.

Hun er absolutt å anbefale!