Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 Leger - Indre Arna
Superfornøyd
Lege: Marie Krohn-Hansen SkrevetVeldig flink fastlege. Tar seg god tid, henviser og undersøker ordentlig. Man føler seg alltid forstått.
Trygg og en lege som virkelig lytter
Lege: Alexander Torkildsen Fosshaug SkrevetVirkelig en lege som lytter og viser forståelse for dine problemer/plager. Hatt timer for både meg selv og mine barn og fått all hjelp vi trenger hver gang. Veldig behagelig å prate med!
Trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik
Lege: Marie Krohn-Hansen SkrevetSå fornøyd med Marie som fastlege! Hun tar meg på alvor hver eneste gang og opprettholder avtaler vi har. Føler jeg blir møtt som menneske, gode kommunikasjonsevner. Kunnskapsrik og informerer godt. Det hun ikke vet, finner hun ut av.
Henviser videre om det er nødvendig og gir råd undervegs. Tar seg tid på hver enkelt konsultasjon, selv om hun er effektiv. Svært fornøyd med Marie, og kan virkelig anbefale hun som fastlege!
Tillitsfull, kompetent og lyttende
Lege: Charlotte Meyer SkrevetEvner å lytte og skape tillitt raskt både for meg og mine barn. Personlig, profesjonell i sin relasjon til pasient. Alltid oppdatert på journal og henviser raskt om behov for videre utredning.
Videre et godt system på legekontoret med akutt-timer samme dag ved behov og dyktige sykepleiere på lab.
Dyktige folk og et profesjonelt legesenter.
Takknemlig for at Charlotte er vår fastlege gjennom en rekke år.
Kunnskapsrik, empatisk og super fastlege
Lege: Charlotte Meyer SkrevetSvært fornøyd med Charlotte som fastlege, har hatt henne i flere år og alltid følt meg ivaretatt, sett og hørt. Hun ser hele mennesket og bruker god tid, tross overbelastning med pasienter. En dyktig, engasjert og trygg fastlege, anbefaler henne sterkt!