Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved 3 Leger - Indre Arna
Trygg og flink lege.
Lege: Alf David Antoni Myklebust SkrevetFikk en hastetime hos Dr. Myklebust som var vikar for min fastlege. Opplevde å bli godt tatt i mot og ivaretatt under timen. Han var flink og kunnskapsrik og jeg følte at jeg ble sett, noe jeg ser på som viktige egenskaper hos en lege. Kan anbefale han på det varmeste.
Lite tid
Lege: Alf David Antoni Myklebust SkrevetValgte å bytte fastlege, og angrer sårt. Det tar ofte 1-2 uker før en i det hele tatt får time. Vanskelig å snakke med og virker alltid stresset. Ikke rom for å ta opp flere ting i en time. Aldri skjedd at jeg har ventet i under 20 min for å komme inn til timen, men det blir for dårlig i en hektisk hverdag. Lite behjelpelig når det kommer til mentale helse. Lite øyekontakt, hamrer på tastaturet og virker uoppmerksom. Får følelsen av at han bare vil bli raskt ferdig.
Empatisk, snill og lett å snakke med
Lege: Charlotte Meyer SkrevetCharlotte er nok den beste legen jeg noensinne har hatt. Hun tar alle bekymringer på alvor, nøler ikke med å henvise videre og er utrolig lett å snakke med. Selv ved ubehagelige temaer/undersøkelser klarer hun å få pasienten til å slappe av og å føle seg trygg. Selv om hun nok har det travelt med mange pasienter viser hun aldri dette, og tar seg god tid til å høre på pasienten.
En virkelig god lege
Lege: Alf David Antoni Myklebust SkrevetDavid Myklebust er lett å snakke med, uansett hvilket helseproblem det dreier seg om, og han er på pasientens side. Han er på ingen måte ignorant som enkelte andre leger kan være. Han er empatisk, oppmerksom, klok og han er dyktig som lege.
Har ingen ting å kritisere han for.
Alltid imøtekommende og intressert i å hjelpe
Lege: Alf David Antoni Myklebust SkrevetGir grundig forklaring ang.det aktuelle problemet han oppsøkes for Bruker konsultasjons tiden på en god måte