Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brattvåg legekontor
Vil alltid ditt beste.
Lege: Eirik Solbakken Rødset SkrevetDet tar en stund å oppnå tillit når man har fått seg ny fastlege. Jeg er storfornøyd med å ha fått ham som fastlege etter mange skuffelser!
Dårlig oppfølging
Lege: Cornelius Bakkemyr Rakvåg SkrevetLiten vilje til hjelpsomhet i krisesituasjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ganske overflatisk.
Om det er pga uvilje eller ei, så er det vanskelig å få hjelp ved saker som ikke gjelder rygg tetthet i nese og lignende.
Synes ikke han er en god fastlege.
En fastlege skal ville hjelpe og lytte, noe han er blottet for.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Asbjørn Torgeir Støversten SkrevetHar tid til å lytte til deg, veldig god kommunikasjon.
God forklaring og informasjon. Kunne ikke tenke meg å ha en annen lege
Rolig og tillitsvekkende
Lege: Cornelius Bakkemyr Rakvåg SkrevetBeste legen jeg har hatt! Han følger opp, tar deg på alvor, henviser videre når det er nødvendig, bryr seg virkelig! Han er et unikum av en lege! Håper bare han ikke jobber så mye at han sliter seg helt ut!
Ryddig, effektiv og empatisk
Lege: Cornelius Bakkemyr Rakvåg SkrevetFikk Dr Rakvåg etter at min tidligere fastlege pensjonerte seg. Kjente veldig på dette med å få en ny fastlege som ikke kjenner meg personlig. Den bekymringen forsavnt raskt.Han er effektiv, punktlig, grundig og er en lege jeg virkelig kan anbefale. Forøvrig så er dei som jobber der og svarer på tlf utrolig imøtekommende,blide og imøtekommende. Top score fra meg