Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bekkefaret Legesenter
Flink lege!
Lege: Anne Hegelstad-Bielak SkrevetHar alltid fått god hjelp hos denne legen. Hun er hyggelig og flink til å lytte. Jeg har alltid følelsen av å bli møtt med respekt og hun tar problemene mine på alvor. Kan absolutt anbefale denne legen videre!
Dårlig opplevelse
Lege: Anne Hegelstad-Bielak SkrevetLegen er uoppmerksom og bruker lite tid på pasienter. Har det alltid travelt og glemmer ting bort. Anbefales ikke
Flink, men har litt hastverk
Lege: Anne Hegelstad-Bielak SkrevetReagerer på at jeg må "fort inn og fort ut". Det er tydeligvis ikke satt av nok tid til hver pasient.
Den eldre damen i resepsjonen er FORFERDELIG; frekk, uhøflig og nedlatende. Hun må byttes ut!
Legesenteret trenger seriøst en oppussing, slitt og slitent.
En utrolig dyktig lege
Lege: Hege Svangtun SkrevetEr den beste legen jeg har hatt. Imøtekommende, lyttende og ivare takende. En lege som tar seg tid, husker saker vi har snakket om og som er faglig oppdatert. Her blir jeg værende. Skulle ønske alle hadde en slik lege. Anbefales på det varmeste.
Veldig fornøyd
Lege: Anne Hegelstad-Bielak SkrevetHyggelig, og lett og snakke med. Får time fort, hun lytter og tar meg alltid seriøst. Bruker tid på meg, og tar heller en prøve for mye, enn en for lite.