Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lødingen Legekontor
Interessert og ivrig lege
Lege: Pavlos Syrus Ali Ashrafi SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt. Har beholdt han i 2 år etter at jeg flyttet, men nå har han sluttet hos holmenlegene, så spørs om jeg ikke er nødt til å følge etter. Han ser meg som menneske og er genuint interessert hvordan jeg har det. Tar seg alltid god tid og er veldig beklagende hvis han er forsinket. Gjør alltid research før han skriver ut et nye legemidler, og er flink til å henvise. Gir sykemelding når det er nødvendig og er flink med både psykisk og fysiske sykdommer. Under graviditeten gikk jeg heller til han enn jordmor for kontroll, da jeg trivdes bedre med han, og han lyste opp hver gang han lyttet til babyens hjerte. Dette er en lege man virkelig kan åpne seg opp til og snakke med om hva som helt. Har alltid fått time på rappen.
Flink og tillitsfull
Lege: Pavlos Syrus Ali Ashrafi SkrevetOpplever Pavlos som en dyktig lege som tar seg tid til pasienten og som kan sine saker. Hyggelig, varm og imøtekommende.
Stilte opp uten å blunke da det var hastesak for meg ved et tilfelle. Mine beste anbefalinger, jeg bytter kun fordi jeg flytter.
Svært dårlig opplevelse
Lege: Marta Prytz Strand SkrevetHold dere unna dersom dere ønsker behandling. Hun Har en "ovenfra og ned-holdning" som gjør at man føler seg utrygg som pasient. Man kommer til legen med et problem, men føler at hun ikke hører på det man sier og bagatelliserer symptomene. Jeg har bare vært der en gang, men det blir også den siste. Velg en annen lege.
usæriøs og "bedreviter"
Lege: Marta Prytz Strand SkrevetIngen interesse av å høre på hva pasienten har å si. Andre legers vurdering har heller ikke noe å si, vil heller begynne på nytt etter 10 års utredning. Virker alt for selvgod, og etter flere timer hos henne er psyken på bunn, ble nødt til å kontakte lege 50 mil unna for å få oppfølging videre da den behandlingen jeg sto på fungerte. Marta skulle stoppe alt og begynne på scratch. Kommer på legetime med store smerter og ender opp med paracet, ingen sykemeld og beskjed om at det bare er.... til tross for kjent skade. Journalen kunne hun ikke brydd seg mindre om. Velg en annen lege om du ønsker å bli ivaretatt!
Grundig og godt håndlag med barn.
Lege: Pavlos Syrus Ali Ashrafi SkrevetHar vært hos denne legen flere ganger med barna, har fått time på dagen, og blir meget godt ivaretatt. Han er grundig, sympatisk og har veldig godt håndlag med barna. Vi føler oss trygge på hans vurderinger og behandling. Anbefales!