Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østre Legesenter
Dette er en Lege som lytter til pasienten,og følger opp
Lege: Haldor Tømmervik Holien SkrevetHer får en hjelp når det trengs,
Lytter til pasienten,sitter ikke å ser på klokka
Kort og godt,,en topp lege
Godt over gjennomsnittet
Lege: Haldor Tømmervik Holien SkrevetTrivelig og imøtekommende.
Har nok for mange pasienter, har også blitt vanskeligere å få time raskt etterhvert. Har også inntrykk av at det ikke er populært med for mange problemer på samme legetime, da blir det kortere samtaler, og vi oppe i årsklassene kan ha flere "problemer".
Dersom ikke fastlegen har tid får jeg ofte alternativt tilbud om annen lege,ofte utenlandsk og ung. Sist en svenske som ikke var kledd til å gi inntrykk av tillit, olabukser som var fullt av hull, så ikke ut. Men fikk da diagnose! Og det er jo det viktigste.
Stort pluss for at legesentret har åpent i sommerferie og mellomjula når mange andre har stengt.
Ok
Lege: Haldor Tømmervik Holien SkrevetUng og noe uerfaren, men er en av de bedre på det legesenteret
Tilitsskapende
Lege: Haldor Tømmervik Holien SkrevetMeget dyktig ung lege.Er godt fornøyd med ham,og får svar på det jeg spør om,hviss det allerede ikke er forklart.
Flink lege, med alt for dårlig tid
Lege: Haldor Tømmervik Holien SkrevetHolien er en god lege som gjør jobben som han skal, eneste minus er at han har veldig mange pasienter. og ofte veldig dårlig tid