Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bærums Verk Legesenter DA
Tar seg god tid og står på
Lege: Mette Junker Østensen SkrevetJeg er veldig fornøyd med Dr. Mette Østensen. Hun tar seg tid, og viser et engasjement som jeg nesten ikke har sett før. Hun viser forståelse, og står på. Er veldig kunnskapsrik! Kjempe flott lege! Anbefaler henne til alle mine venner/familie.
Skulle dog ønske at hun var tilstede alle hverdager.
Tar deg ikke nødvendigvis på alvor
Lege: Petter Lorentz Norenberg SkrevetSom en tilsynelatende frisk ung mann med helseplager som reduserte min livskvalitet opplevde jeg å ikke bli tatt på alvor av Norenberg og regelrett beskyldt for hypokondri. Jeg ble innledningsvis godt mottatt, men da diagnosen ikke var åpenbar fikk jeg etter hvert mine plager forsøkt bortforklart, og opplevde samtidig liten forståelse for min situasjon og motvilje hos legen mot å gjennomføre videre utredning. Dårlig pasientkommunikasjon og manglende vilje til å ta selv en ydmyk, tålmodig og forståelsesfull pasient på alvor gjør at jeg definitivt ikke vil anbefale Norenberg til noen som er i en tilsvarende situasjon som min, men tar høyde for at pasienter som oppsøker han med mer konkrete problemstillinger (forhåpentligvis) får bedre behandling.
Skrekkelig oppførsel!
Lege: Åse Strømme Jordan SkrevetFor første gang på de mer enn åtte år Åse Strømme har vært min fastlege ringte jeg henne, ifbm mistanke om blindtarmbetennelse. Jeg forsøkte meg på noen innledende spørsmål angående symptomene, men fikk litt bryskt beskjed om at jeg måtte bestille time.
Fordi jeg har hørt historier om at blindtarmbetennelse kan være akutt farlig (noe det faktisk er) ba jeg henne høflig høre på meg og vurdere symptomene før jeg ev bestilte time. Jeg ble igjen avfeid med beskjed om at dette hadde hun "virkelig ikke tid til", og jeg fikk se å bestille time.
Uhøflig, respektløs og arrogant oppførsel!
Konkusjon: Det tok meg tre minutter å kutte henne ut som fastlege på www.helseportalen.no, og jeg tar kontakt med bedriftslegen i morgen.
Min nye fastlege
Lege: Einar Sven Moltu SkrevetJeg har ikke fått noe annet enn et godt inntrykk av dr. Moltu. Han er ærlig, leser journaler og virker å ta pasienter veldig seriøst. Han er streng med visse typer medikamenter, men det er til pasientens beste i det lange løp. Jeg synes heller ikke det er vanskelig å komme i kontakt med dr. Moltu. Ellers er legekontorets service veldig bra, hyggelige mennesker.
Forståelsefull og tar seg tid
Lege: Mette Junker Østensen SkrevetHun er veldig forståelsesfull og tar seg tid. Hun er nøye og flink. Etter første besøk byttet jeg fastlege til nettopp Mette.