Nes Legesenter DA

Hagaskogveien 17 2150 Årnes

Siste vurderinger av behandlere ved Nes Legesenter DA

En god fastlege

Lege: Goran Babic Skrevet

Jeg synes han gjør en god jobb som familiens fastlege. Vi har hatt ham i over 10 år. Alltid tilgjengelig, kyndig og dessuten med en dose humor. Kan absolutt anbefales.

En lege som bryr seg.

Lege: Goran Babic Skrevet

Utrolig lett å få time hos. Alltid vennlig og sier ifra hvis han har en dårlig dag. Har en spesiell, men etter min mening artig humor som han bruker ofte. Meget seriøs når det trengs. Sjekket en føflekk som klødde, ble fjernet der og da og sendt til analyse. Ikke noe venting der nei. Siden jeg har engelsktalende kone låser det seg litt i kommunikasjon på engelsk, men jeg er alltid velkommen inn sammen med henne. Kritikk, nei vanskelig å finne noe å kritisere.

En lege jeg virkelig stoler på

Lege: Tore Magnar Pedersen Skrevet

Tore Magnar Pedersen er en fantastisk lege! Han har god tid til å lytte, forklare og undersøke. Han er ikke for rask til å tenke at medisiner løser alt, og han er flink til å henvise videre. Jeg er ung kvinne som hadde ham som barn og ungdom selv, og nå som voksen. Han er også lege for mine barn, noe jeg også har hatt utelukkende positive erfaringer med. Jeg føler jeg kan snakke med Dr Pedersen om alt, både fysiske og psykiske plager. Jeg anbefaler han gladelig til alle jeg møter! Det eneste negative å si er at det av og til er litt lang ventetid utenfor hans kontor. Men det kan jo være fordi han ikke stresser med en pasient selv om det er mye å gjøre.

Helt super lege

Lege: Edvin Tore Bach-Gansmo Skrevet

Har aldri dårlig tid. Gir seg ikke før han har kommet til bunns i mine utfordringer. Bruker god tid til å forklare sykdoms- og helbredsforløp.

Veldig bra lege

Lege: Goran Babic Skrevet

Veldig bra lege. Lett å få time ved behov. Følger opp pasienten på en utmerket måte. En lege som virkelig bryr seg om pasientene sine.