Nes Legesenter DA

Hagaskogveien 17 2150 Årnes

Siste vurderinger av behandlere ved Nes Legesenter DA

Ikke den mest hyggelige

Lege: Goran Babic Skrevet

Ikke min fastlege, men vært ho shan i mangel på egen lege. Han virker skremmende og brå.Lar døra stå oppe ofte, selvom det er noen der. Glad det ikke var personlige plager de gangene jeg/barn har måtte gå til dennelegen.

Den beste legen jeg har hatt :-)

Lege: Edvin Tore Bach-Gansmo Skrevet

Super lege som både riser og roser etter behov. Meg har han reddet livet til og samt alltid stilt opp på dagen om det haster. Spess da med barna mine som er/var mye syke. Etter minst 12 år som fastlege,har ikke jeg noe negativt å si om denne legen. Fantastisk.

Tåler ikke å bli utfordret og dårlig tid

Lege: Goran Babic Skrevet

Sist jeg var innom hadde jeg lest litt om det jeg var der for. Opplevde at det var vanskelig å få en dialog, ting jeg sa ble avfeid, til tider med frekkhet. Jeg følte det slik at han ikke tålte å bli utfordret. I tillegg vil han ha deg ut av kontoret fortest mulig pga dårlig tid, virker det som. Nei, jeg bytter lege.

Direkte ubehagelig...

Lege: Goran Babic Skrevet

var hos han ved en tilfeldighet etter fall på isen. slo hodet kraftig, var svimmel kvalm og generellt veldig dårlig. han snakket fort, hørte ikke på det jeg sa, og ville ha meg fort ut. fikk sykemelding for to timer(resten av arb, dagen. va¨r der lenge og venta) og så fikk jeg beskjed om å "se ann formen selv, i forholdt til arbeid". seriøst? skal ikke dit igjen!

Jeg har full tillit

Lege: Tore Magnar Pedersen Skrevet

Legen gir gode forklaringer, han har god til og er lytter til hva du har å si. Sender også videre dersom han er usikker. Er spesielt fornøyd med at han forklarer så godt!