Madlaklinikken

Madlakrossen 9 4042 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken

Dårlig kompetanse og flyttet til Madla

Lege: Prince Johnson Skrevet

Har aldri vært fornøyd med Prince, han forstår dårlig hva du trenger, og han bare sender henvisninger i hytt og pine i stedet for å prøve å hjelpe. Han tok nå i tillegg med seg hele listen på 1600 pasienter å flyttet dem fra Tasta til Madla uten noe varsel. Det har alltid vært vanskelig å få time - ofte tar det måneder for ikke kritiske ting.

Mr always late

Lege: Nyantakyi Baffour Yeboah Skrevet

Har du god tid til å vente eller driver du med salg av egetstrikket tøy og kan jobbe mens du venter på å komme inn til timen, er dette legen for deg.

Legen er ok på oppfølging, men han har et alvorlig klokkeproblem. Har foreløpig aldri kommet inn på tide, er sen på jobb hver gang jeg har hatt time, tidlig og sent. Husk å sette av 30-45 min ekstra til venterom, utover oppsatt time.

Virker ikke å ha minste respekt for andres tid.

Absolutt forferdelig

Lege: Nyantakyi Baffour Yeboah Skrevet

Ingen kunnskap, og heller ingen vilje til å innrømme det. Du kan dra til han hvis du er lege selv og vet hva du plages med og hva medisiner du trenger. Da sender han deg der du vil bli sendt og gir deg medisiner du vil få. Ellers- unngå!

Veldig flink lege

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Nachaat er en veldig dyktig og profesjonell lege, føler meg alltid godt ivaretatt når jeg besøker han.

Confident and knowledgeable

Lege: Hosea Binyam Skrevet

The best GP I have ever seen. Not only does he know the disease and how to treat it perfectly, but he also follows up on my tests, unlike the nurses who were too lazy to come out and tell me the results of my test.