Madlaklinikken AS

Madlakrossen 9 4042 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS

Ikke en lege jeg ønsker dra tilbake til

Lege: William Anthony Tanaruno Skrevet

Baserer vurderingen på kun ett legebesøk, da jeg byttet fastlege like etter. Må si jeg ble svært skuffet over å møte min nye fastlege her. Jeg har nettopp flyttet tilbake til Rogaland. Han virket helt uinteressert, sa veldig lite, og nærmest himlet med øynene da jeg spurte noen enkle spørsmål. Jeg trengte å bli henvist videre, da jeg tar jevnlige celleprøver (som jeg har gjort i noen år). Det var det jeg trengte, altså ikke en komplisert pasient. Han henviste meg videre. Da jeg spurte hvor/hvem han henviste meg til, fikk jeg kun til svar "Er det så viktig?". Jeg ønsket å vite det, i tilfelle jeg ikke skulle høre noe fra dem. Fikk ikke svar på det spørsmålet. Jeg jobber selv i helsevesenet, og synes ikke dette var et hyggelig legebesøk

Flink til å lytte

Lege: Hosea Binyam Skrevet

Hosea Binyam er en flink lege. Han viser at han bryr seg om deg som pasient. Han virker kunnskapsrik og følger deg opp.

Kort ventetid

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Alltid enkelt å få time i løpet av kort tid, og man får stort sett komme inn presis til timen også, uten forsinkelser. Opplever at legen gjør grundig arbeid og er sympatisk.

Vanskelig å komme gjennom på telefon, men effektivt å kontakte legen via nettløsninger, så jeg har aldri behov for å ringe.

Latterliggjorde pasient og problem

Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen Skrevet

Legen latterliggjorde meg som pasient og tok ikke mitt problem på alvor. Veldig arrogant og overlegen holdning i møte med pasienten.

KJEMPE DYTIG LEGE

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Beste lege eg noen gang har hatt han er kjempe dyktig og meget forstålsefull så jeg kan anbefale han på de varmste .