Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS
Veldig flink fagman, elendig kundebehandling
Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen SkrevetHar brukt Norman i en god stund nå, må si at han er meget flink lege og ingen tvil at han er en høy utdannet person... Men når det gjelder å behandle en som pasient han bommer så fatal at han burde forholde seg som veterinær.
En lege skal IKKE :
- Var arrogant og sur over pasienten, gudommelig holdning er så outdated
- Var nedtalende og gjør narr av pasienten
- Se pasienten som en kjapp og enkelt inntekskilde
Jeg føler desverre at jeg ikke får noe positiv utbytte av hans behandling, legen skal vise minimal form for empati eller forståelse for pasienten.
En annen ting er den dårlig administrasjon der på det 'legesenter', virker som de ikke har peiling eller interesse for pasientene, enkelte damer på kontoret der har en "jeg hater deg så intens" holding at faktisk den psykologisk belastning av å vær der er verre enn selve behandlingen jeg lettet etter.
Doktor Norman har mye å lære som menneske, det er ofte fustrasjon og sinne jeg føler etter å ha vart hos han.
Dyktig lege!
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetDette er en lege som tar seg tid og lytter! Han er behagelig og kommer alltid på tiden.
Han kommer med gode tilbakemeldinger og man går ikke fra kontoret hams med følelsen av at noe er blitt usagt.
Av de legene jeg har erfart så kommer Nachaat på førsteplass.
Også veldig hyggelige legesekretærer som jobber for ham. Alltid smilende og blide.
Terningkast 6
bra service
Lege: Hosea Binyam Skrevetlite og ingen kø fort og proffesjonell lege som tar deg på alvor,
en eg ville anbefalt til venner og familie.
Den verste opplevelsen jeg har hatt!
Lege: William Anthony Tanaruno SkrevetFor det første er det helt forferdelig dårlig servise av de som jobber i skranken. Hver gang jeg ringte for å bestille legetime var det over 10 minutter i telefonkø, og da jeg endelig fikk snakke med de som arbeidet på legekontoret fikk jeg gang på gang inntrykk av at jeg var til bry. Jeg ble ikke godt ivaretatt på noen måte.
Inne hos legen var det likedan. Han har veldig dårlig tid, og jeg fikk så vidt snakket ferdig før han jaget meg ut etter 5-10 minutter.
Han forlangte at jeg måtte bestille meg en ny legetime for å få en henvisning nummer to, da jeg denne legetimen allerede hadde fått en.
Legetimen var dårlig fra start til slutt! William er utrolig uprofesjonell, jeg vil fraråde alle å bruke han. Jeg følte at han kun var etter pengene mine.
Kjempe Flink Lege
Lege: Nachaat Aboujamous SkrevetJeg har brukt Aboujamous i 10 år de er en kjempe dyktig lege . Han tar alt du sier seriøst han er god til og lytte til probler du har. dessuten er han også meget hyggelig og vennlig. Hans to sekriterer eg også to blide
og hjepsomme så jeg kan trygd anbelafale alle tre.