Madlaklinikken AS

Madlakrossen 9 4042 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlaklinikken AS

fikk meg til å skamme meg over å være syk

Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen Skrevet

Idehen var min lege i en periode.
Hans framtoning fikk meg til å skamme meg over at jeg var syk i over en uke med influensasymptomer.

Delte erfaringer..

Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen Skrevet

Jeg har hatt han som min fastlege etter jeg flyttet til Stavanger (halvt år siden) han glemmer oppfølginger og er litt vrang. Han kan også virke litt sur. Den første timen med han var jeg veldig fornøyd, men da han ikke viste seg å holde ord med oppfølging og heller ikke sender resepten elektronisk slik han skulle gjøre så blir det for dumt.

En god lege

Lege: Norman Isaac Evbinmaharia Idehen Skrevet

Idehen har vært min fastlege i mange år helt siden han kom til Stavanger. Han følger nøye opp utslag på de årlige blodprøvene, og i vår så han at blodprosenten min hadde sunket litt. Dermed beordret han undersøkelser som førte til at en blødende svulst ble oppdaget i tykktarmen min. Den ble operert ut i juli, og takket være at den ble oppdaget så tidlig, hadde den ikke fått spredt seg, og dermed slapp jeg cellegift. Jeg føler meg meget godt ivaretatt av Idehen.

Alltid positiv og blid:-)

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Jeg valgte Dr.Aboujamous i 2007 kun utifra navnet! Jeg kjente ikke til noen av fastlegene på lista, men ville ha en med utenlandsk opprinnelse som forhåpentligvis var istand til å tenke utenfor "boksen".
Han har definitivt levd opp til forventningene! Han tar seg god tid til å lytte og har ofte flere løsninger å tilby. Han prøver aldri å presse med til å bruke medikamenter, da jeg i utgangspunktet prøver å finne alternative løsninger. Han er også fastlege til mine barn som liker han svært godt.
JA til flere fastleger som Aboujamous!!!

Flink lege

Lege: Nachaat Aboujamous Skrevet

Er fornøyd med Nachaat. Han holder ord og husker det du har sagt til han.