Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter
Fantastisk lege og medmenneske
Lege: Silje Seglem Heggheim SkrevetSilje må være verdens beste lege.
Sjelden har jeg møtt en mer ydmyk, lydhør, kunnskapsrik og medmenneskelig lege. Hun går grundig til verks, følger opp, er lydhør for ulike løsninger og møter deg med respekt.
Det er ingenting som ikke kan snakkes om. Du føler deg rett og slett veldig godt ivaretatt.
Selve legekontoret fungerer også supert. Ingen venting, skjer dette får du informasjon og beklagelse. Lett tilgjengelig, og grei nettside for selvbetjening.
Veldig fornøyd
Lege: Silje Seglem Heggheim SkrevetHyggelig og flink. Lite venting. Tok offshore helseattest og var ute etter 20 min inkl. to besøk hos lege, lab for blodprøver og hørselsestest på eget rom. Skikkelig lean for dere som kjenner det prisippet:)
Lytter ikke til pasient
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetDette er legen jeg har følt meg minst ivaretatt av.
Man føler seg mistenkeliggjort og må nesten krangle seg til nødvendige videre undersøkelser, noe jeg aldri har opplevd hos andre leger.
Hardhendt og lite fintfølende under rutinemessig gynekologisk undersøkelse.
De andre legene på legesenteret kan anbefales på det varmeste.
Svært fornøyd
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetJeg har blitt tatt på alvor, jeg er blitt lyttet til og jeg føler min helse blir svært godt ivaretatt av Dr Johannessen. Jeg er blitt møtt med respekt og likeverdighet og vil absolutt anbefale han som lege.
Har opplevd det som lett å få avtale med han. Ikke for lange forsinkelser, noe forsinkelser må en regne med på et legekontor. Nettordningen de har på kontoret for timebestillinger virker utmerket.
Alt i alt en god lege hvor en kan stole på de vurderinger som blir tatt.
Flink og lyttende
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetFlink lege som lytter og responderer på det jeg sier. Har alltid tatt det jeg sier alvorlig og vært flink til å følge meg opp. Har ingen problemer med å anbefale han.