Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter
Fantastisk lege.
Lege: Line Nyman Rogneflåten SkrevetOpplever å bli tatt på alvor, hun er grundig og setter av god tid til pasientene.
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Den værste lege jeg har hatt
Lege: Jan Robert Johannessen Skrevetnedverdigende og ufølsom. Aldri følt meg så liten og nedbrutt som etter et legebesøk . Fått skikkelig skrekk for å gå til leger etter å ha vært hans pasient i noen år.
Veldig bra
Lege: Line Nyman Rogneflåten SkrevetHun er grundig, tar seg tid med pasienten, konsulterer andre hvis hun er usikker, og gir tilbakemeldinger til pasienten
Har gruet meg til å gå til legen
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetJeg føler meg veldig liten hver gang jeg er hos han. Han latterliggjør mine kommentarer om hva jeg føler, symptomer, osv. Han har faktisk kjeftet på meg og spurt meg "hvor gammel jeg er". Jeg kan skrive en lang liste med alle de dumme kommentarer jeg har fått fra han men det er ikke poenget. Jeg har hatt han i mange år og angrer på at jeg ikke har byttet før. Nå har jeg endelig funnet meg en annen fastlege. Det var på tide.
UNIK
Lege: Stig David Stendahl SkrevetSmilende, imøtekommende, interessert, rolig, lyttende, dyktig, tenker nytt, effektiv og finner papir når tårene kommer! Utrolig behagelig og en som jeg finner lett å snakke om vanskelige temaer om.
Jeg hadde nok kanskje ikke vært her i dag hvis det ikke var for legen og rask responstid!
PS: Aldri flytt noen sted 😉😉