Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter
Beste fastlegen enn kan ha
Lege: Silje Seglem Heggheim SkrevetSilje er utrolig dyktig lege.
Tar deg alltid på alvor, undersøker grundig og viss usikker ringer hun alltid eller henviser til spesialist. Hun setter seg inn i pasienten historie og viser virkelig at hun bryr seg. Utrolig ydmyk, kunnskapsrik og medmenneskelig, helt unik fastlege.
Veldig flink og omtenksom lege
Lege: Line Nyman Rogneflåten SkrevetVentet i over 1 år for å Line som min fastlege. Hun er kjempedyktig, omtenksom og får ting gjort. Jeg føler meg veldig sett og hørt og at jeg får den hjelpen jeg trenger. Føler hun virkelig ser pasientene sine og forstår seg på dem. Rusher ikke timene. Jeg er veldig fornøyd, ingenting som kunne blitt bedre med Line.
Fantastisk fastlege
Lege: Stig David Stendahl SkrevetEr så utrolig glad for å ha denne flinke, sympatiske og dyktige mannen til fastlege. Barna elsker han og syns det er kjekt å være hos legen.
I en egen liga
Lege: Stig David Stendahl SkrevetIngenting negativt å si. Fantastisk lege som blander særdeles god sosial kompetanse med masse kunnskap.
Skjønner hva pasienten trenger og vet hvordan han skal formidle.
Verdens beste fastlege
Lege: Stig David Stendahl SkrevetIngen over, ingen ved siden! Føler meg svært heldig som har ham til fastlege. Han lytter, virker oppriktig interessert i å hjelpe, har humor, god formidlingsevne og mye kunnskap. Jordnær og trygg. Er det noe han er usikker på, ringer han kolleger for å høre. Kort og godt den beste legen!