Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lægene på kirkebrygga DA
Beste legen ever!
Lege: Petter Samuelsen SkrevetVet ikke hvor jeg skal begynne, men det er bare positivt! Petter er en sånn lege man har drømt om å få, ihvertfall i mitt tilfelle. Han er blid, dyktig, stiller spørsmål, lytter og viser omsorg. Sender deg fort avgårde når du må en spesialist å se på saken. Han er også veldig flink til å følge deg opp videre. Det er en lege man blir glad i.
hyggelig og blid
Lege: Petter Samuelsen SkrevetBlid og hyggelig mot pasienten.Tar seg tid til å lytte. Kommer med forslag til løsing av problemet
Svært sympatisk lege
Lege: Amund Holand SkrevetSvært sympatisk lege. Lytter og tar meg på alvor. Hører på det jeg har å si. Kan anbefale ham.
Hadde bare alle fastleger vært som han...
Lege: Petter Samuelsen SkrevetDr. Samuelsen er den beste legen jeg noen gang har hatt og jeg håper jeg kan være der i mange år fremover.
En fantastisk lege.
Lege: Petter Samuelsen SkrevetVi er en hel familie som har Petter som lege, og store som små er enige i at han er en glimrende lege. Han virker oppriktig interessert i både person og pasientforhold, og er ydmyk i jobben sin. Hvis han ikke har vært sikker på hva som er galt, eller om noe er galt, har han alltid sørget for at vi får hjelp av spesialister. Vi har hatt alvorlig sykdom i familien, og opplevd at hvis Petter har vært for travel i kontortiden, har han ringt oss etter arbeidstiden sin.