Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lægene på kirkebrygga DA
Rolig, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Petter Samuelsen SkrevetFantastisk lege som er 100% tilstede for pasienten. Er tydelig i sitt budskap. Virker aldri stresset.
Trygg og lyttende
Lege: Amund Holand SkrevetFørste gang jeg har funnet en lege, som forstår meg. Lytter og bruker god tid, til å forklare om diverse. En dyktig lege, som ser hele mennesket og ikke bare "enda en pasient".
Veldig misfornøyd
Lege: Martine Rørhus SkrevetFikk ikke den hjelpen jeg trengte , sliter med angst og depresjon +++ . Tok meg ikke på alvor , lite kunnskap. Der er en av grunnene jeg foretrekker leger som har vært ei stund lege , foretrekker de er over 40 år +
Dyktig, seriøs og en lege som tar deg på alvor
Lege: Amund Holand SkrevetHar hatt Holand som fastlege hele mitt voksneliv, og store deler av barndommen.
Opplever han som særdeles effektiv, og at han tar meg som pasient på alvor. Leser andre anmeldelser her, og kjenner absolutt ikke igjen noe av kritikken med unntak av at det til tider kan være noe lang ventetid.
Anbefales sterkt!
Arrogant. Opptatt bare av sin datamaskinen.
Lege: Amund Holand SkrevetAbsolutt anbefales ikke. Etter at gravid kona besvimte på jobben og ble hentet til Kalnes lav ambulanse han spurte ikke engang hvordan hun hadde det! Ikke åpen for noe som helst forslag. Hver gang vi hadde time hos ham var det stressende. Mangel på empati og initiativet.
Hver gang time hos ham var forsinket ca 40-50 minutter.