Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lægene på kirkebrygga DA
Fantastisk lege
Lege: Petter Bart Dehlendorff SkrevetDyktig, sympatisk, lyttende, grundig, blid, alt en dyktig lege skal inneha.
Jeg føler meg godt ivaretatt og trygg. Han er også lett å få kontakt med.
Veldig glad at han er min lege og kommer aldri til å bytte.
Flink og effektiv
Lege: Amund Holand SkrevetHar vært pasient hos Holand i over 10 år. Han er hyggelig og effektiv. Nøler ikke med å henvise ved behov. Veldig fornøyd!
Veldig useriøs
Lege: Martine Rørhus SkrevetHar ikke fått hjelp med noenting av denne legen. Har dratt dit med flere problemer, men føler meg bare dårlig ivaretatt. Får aldri hjelp eller svar på noe. Legen stiller heller ingen spørsmål rundt det jeg drar dit for. Blir heller aldri henvist videre. Sist gikk jeg gråtende ut av legekontoret da jeg var så fortvilet over å ikke bli tatt seriøst. Sitter igjen med plager jeg kunne vært kvitt.
Nøye og bra
Lege: Amund Holand SkrevetGir en trygghetsfølelse fordi han tar ting på alvor. Flink til å ta tak i problemene og sender deg videre til undersøkelse og spesialister når det trengs. Veldig fornøyd.
Unnskyld at jeg forstyrrer..
Lege: Amund Holand SkrevetJa, sånn føler jeg et besøk hos Holand. Beklager at jeg tar av tiden din... Følte han var en strålende lege når han var «ung og fremadstormende», men dessverre har han med årene blitt en annen. Føler at han nesten flirer innvendig litt når man legger frem problemet.. Tror han meg ikke? Jeg føler jeg må snakke fort, det ligger en eim av stress på kontoret. Resept og sykemelding skrives mens jeg forklarer, - tastaturet går varmt.. Han tar seg tid til et lite nikk og noe som oppleves som et falsk smil i det han nærmest sender deg på dør.. Neste pasient har allerede ventet 20 minutter..