Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kirknes Svetlana Ivanovna
For lite kunnskap, samt dårlig kommunikasjon
Lege: Svetlana Kirknes SkrevetJeg har Tourettes og når jeg var hos henne måtte hun slå opp og lese om det. Dessuten så snakker hun dårlig norsk og jeg fant det vanskelig å få tillitt til henne ettersom jeg ikke følte hun hadde nok kunnskap
Super HAPPY
Lege: Svetlana Kirknes SkrevetKremen av alle leger.
- god lytter
- dyktig
- alltid tid
- lar deg snakke feridg
- stiller riktige diagnoser
- henviser videre ved usikkerhet
Ikke førstevalg
Lege: Svetlana Kirknes SkrevetDr Kirkenes gir ofte utrykk for sin egen frustrasjon vedr både medarbeidere i resepsjonen og andre pasienter (uten å nevne navn) jeg har ofte hatt en følelse av å forstyrre henne, og at hun egentlig ikke har tid til å ta imot meg. Eneste gangene hun er genuint imøtekommende er de gangene jeg har vær der pga graviditet.
Hun oppleves som lite villig til å se på alternativer eller hjelpe til å bidra for å finne en løsning eller forbedring.
Dersom man kan argumentere for seg, g selv soer vva man ønsker av tester og henvisninger utfører hun dette. Men ogte vet man jo kkke hva man bør sjekke, og gjøre.
Jeg har hatt denne legen i over 12 år, men egentlig aldri vært fornøyd.
Det er først nå jeg har byttet lege, og må jo også selv ta deler av skylden for å ikke ha gjort noe med situasjonen.
Meget god lege
Lege: Svetlana Kirknes SkrevetSvetlana Kirkenes holder seg meget godt oppdatert om ny forskning, hun er handlekraftig og løsningsorientert, og tar pasienten på alvor.
Videre er hun uhøytidelig og snakker likeverdig til sin pasient, man føler seg aldri liten og dum, hun er ikke redd for å gi uttrykk for frustrasjoner hun selv måtte ha også, noe jeg som pasient syntes er bra.
For dårlig tid og for kjapp med diagnose
Lege: Svetlana Kirknes SkrevetLegen brukte 5 minutter på å sette diagnose på helt ny pasient. Foreskrev medisiner og masse testing på sykehus. Viste seg å være vanlig forkjølelse.