Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Birkenes kommune legetjeneste
En trygg, omsorgsfull og varm person som ser hver enkelt pasient!
Lege: Anne Birgit Netland SkrevetVerden skulle hatt flere som Anne Birgit! Verden trenger det!
Jeg er ingen A4-paaient, og min helsetilstand gjør at jeg bruker fastlegen min både som lege, rådgiver og psykolog!
Jeg skal ALDRI bytte fastlege! 🙂👍
Lege som tar seg tid
Lege: Gro Dale Lie SkrevetDette er en lege som tar seg god tid til å lytte og hjelpe.. er det noe hun ikke kan henviser hun deg videre.
Dessverre har hun vært en del borte, men gir fantastisk hjelp når en trenger det.
Dårlig lege
Lege: Gro Dale Lie SkrevetVanskelig å få time. Mye borte. Lite interessert i å høre på pasienten. Det tok 3 måneder før jeg fikk time etter jeg fikk henne til fastlege. Hun var ikke tilgjengelig på telefon, og var stadig vekk på kurs eller annet. Hun hadde mye ferie, og det ble man ikke informert om før hun borte. Og man måtte bare vente til hun var tilbake.
Fantastisk imøtekommende, omtenksom og kunnskapsrik lege!
Lege: Guro Leland SkrevetGuro er en fantastisk flink lege som tar seg tid til å lytte, stiller riktige og gode spørsmål og som virkelig bryr seg om pasientene sine!
Kunnskapsrik,lett å prate med om alt.
Lege: Guro Leland SkrevetSå lenge en viser den samme respekten man forlanger selv om ærlighet, returneres den uten at en trenger å være bevisst på det..
Fantastisk dyktig lege og menneske som en skal lete lenge etter noe negativt å si om, noe jeg prøvde på,og feilet::)